Tuotteet hakusanalla parhaat kakut (1)

Zuccaru Viikunat Timut Sabayon

Zuccaru Viikunat Timut Sabayon

Zuccaru Figues Timut -sabayon Resepti 4 hengelle ● 6 kananmunan keltuaista ● 100 g Sucre U Zuccaru Sucre Gourmand viikunoilla ja Timut-pippurilla O Mà! ● 8 mustaviikuna ● 6 ruokalusikallista Korsika Muscatia Laita kananmunan keltuaiset, Sucre Gourmand viikunoilla ja Timut-pippurilla O Mà! sekä 4 ruokalusikallista Korsika Muscatia kulhoon, kiehuvan veden ylle. Vatkaa seosta 5 minuutin ajan vesihauteessa, kunnes sabayon paksuuntuu. Lisää loput Muscatista. Aseta viikunan neljännekset annosastioihin. Lisää sabayon päälle. Ripottele päälle Sucre Gourmand viikunoilla ja Timut-pippurilla O Mà! Karamellisoi kaasupolttimella ja nauti!